MArjaaNi

Aanbod

Yoga en Qi Gong | Wandelen | Inspiratieweek | Coaching | Handgemaakte sieraden en meer

Inspiratieweek

Mindfulness, Yoga en Qi Gong maken het mogelijk dat je totaal anders in het leven kunt gaan staan. Tijdens de NATURE, BODY & SOUL inspiratieweek op het prachtige Griekse eiland Samos kun je dit persoonlijk ervaren.

Door in deze week volledige aandacht aan je lichaam en geest te geven, kun je meer ontspanning in je lijf voelen, geestelijk verbinding maken met je eigen kern en keuzes maken voor een leven dat helemaal bij jou past.

Op een schitterende plek met uitzicht op de Egeïsche Zee is er naast het inhoudelijke deel van het verblijf volop tijd om te genieten van de natuur, de zee en het strand.

Ervaringen van deelnemers:

“Bedankt voor de fijne week met veel (nieuwe) inzichten”
“Dank voor je intense bemoeienis en de aanzetten voor/naar verandering”
“Het gaf mij aan een kant innerlijke rust en aan de andere kant nieuwe energie”
“Voor mij was alles inspirerend en op elkaar afgestemd”
“Ik heb inzicht gekregen dat ik mijn eigen weg moet gaan”

Programma (wijzigingen onder voorbehoud)

Tijdens deze inspiratieweek beginnen we elke ochtend (m.u.v. de vrije- en de vertrek- dag) met hatha yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie.
Elke avond brengen we Qi Gong in de praktijk. Qi Gong is helend voor lichaam en geest. We leren deze week Shibashi: een vorm bestaande uit 18 bewegingen. Door middel van de langzame, ontspannen en bewuste bewegingen wordt het vermogen tot interne harmonie en balans vergroot. Je lichaam wordt zacht en grondig geoefend, je emoties worden gekalmeerd en je geest (mind) wordt terug gebracht in een vreedzame staat van heelheid.

In de twee workshops Mindfulness leer je de aandacht te verleggen naar het ‘hier en nu’ en om alle dingen die nog moeten (of niet hadden gemoeten) even te laten voor wat ze zijn. Op deze manier kun je een zekere vorm van ontspanning of ontlading bereiken; in het hoofd en in de rest van het lichaam.
Bovendien gaan we een dag mindful wandelen door de prachtige Nachtegalenvallei.

Daarnaast gaan we een dagje met de auto op stap en brengen we een bezoek aan een lokale olijffabriek en aan Ormos, een schilderachtig dorpje aan de zuidkust met wonderbaarlijke “street art”. In dit dorp gaan we, met uitzicht op de haven, heerlijk lunchen.

De volgende optionele activiteiten zijn mogelijk:

    • persoonlijke coaching-sessie
    • extra wandeling
    • workshop "Fusen in de hotpot"
    • yin yoga

Accommodatie

Tijdens deze week verblijven we aan de groene noordkust van Samos in het Iro Hotel Samos, gelegen aan de rand van de leuke kustplaats Agios Konstantinos. Een rustig dorp direct aan zee met gezellige tavernes, leuke terrasjes en gemoedelijke bewoners.

Vanuit het hotel ben je binnen 2 minuten op het strand maar ook in het pittoreske centrum. De bekende Nachtegalen Vallei waar je heerlijk kunt wandelen ligt vlak achter het hotel. Het is ook de perfecte uitvalbasis om de rest van het  eiland te gaan ontdekken.

Iro Hotel Samos is een kleinschalig hotel, vriendelijk en gastvrij. Jack en Margriet zijn je gastheer en gastvrouw en verwelkomen je graag. Het hotel heeft 10 kamers die van allerlei gemakken zijn voorzien. Je slaapt bijvoorbeeld in een royale tweepersoons boxspring, er is airconditioning op de kamer, een koelkast en voor de liefhebbers ook televisie en WiFi. De badkamers zijn voorzien van een bad en een douche. Alle kamers hebben een balkon met een zitje, met uitzicht op de zee of op de bergen. Het hotel heeft een groot zwembad, en een bar. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Neem een kijkje op de website van Iro Hotel Samos om een indruk te krijgen van deze prachtige plek.

Prijs & Periode

De inspiratieweken in 2021 is:

Maandag 26 april t/m maandag 3 mei    GEANNULEERD i.v.m. Corona

Dinsdag 15 juni t/m dinsdag 22 juni

Op aanvraag is ook een week eind oktober of in november mogelijk. In deze periode is het weer op Samos nog steeds heerlijk.
Echter, eind oktober en in november zijn er geen directe vluchten meer beschikbaar. Dan kan via Athene of Thessaloniki worden gevlogen.

N.B.Reservering is op basis van beschikbaarheid. Check dit vόόr het boeken van een vliegticket!!

Prijzen (inclusief het volledige programma van de Inspiratieweek):

-gedeelde 2-persoonskamer: € 595,-  per persoon
-1-persoonskamer:                   € 775,-  per persoon

N.B. de gedeelde 2-persoonskamer kan alleen gelijktijdig geboekt worden m.a.w. door een stel of door 2 vrienden/vriendinnen.

Op aanvraag is verlenging van het verblijf in het hotel mogelijk.

Inclusief

-7 x overnachtingen inclusief ontbijt
-2 x lunch, 1x welkomstdrankje
-5 yoga- en meditatielessen
-6 qi gong-lessen
-2 x mindfulness-workshop
-1 x mindful wandelen
-bezoek aan een olijffabriek en het dorp Ormos inclusief  vervoer en entree
-transfer vliegveld Samos-Iro Hotel Samos v.v.

Exclusief

-Vlucht naar en van Samos
-Overige optionele activiteiten
-Overige maaltijden
-Drankjes
-Overige persoonlijke uitgaven
-Annulering- en reisverzekering

N.B. in het geval van een internationaal gezelschap, zal de voertaal Engels zijn.

MArjaaNi