MArjaaNi

Blog

Wandelen op Samos

Elke dag tel ik mijn zegeningen. Ik woon op een prachtig, virusvrij eiland en met mijn familie gaat alles goed. Bovendien heb ik een fijn huis en een aantal goede vrienden. En daarnaast nog een hond en 2 katten.

De hond en ik zijn een goed team samen. En dat terwijl ik nog nooit in mijn leven een hond gehad heb. Ik was altijd een kattenmens. Dat ben ik nog steeds trouwens, want ik ben ook dol op mijn 2 katten. Net zoals de hond, zijn die ook zomaar op een dag aan komen lopen.

Met de hond, Daisy genaamd, maak ik lange wandelingen. Ik woon aan de rand van de Nachtegalenvallei en direct vanuit mijn huis maken we de mooiste wandelingen.

Een tijdje terug ging het naar Manolates, een kunstenaarsdorp in de bergen. Geniet met ons mee met de volgende foto’s:

6 comments

 1. Wat fijn dat alles goed met je gaat. En wat een mooie foto’s, leuke hond!
  Wij vinden het ook een heerlijk eiland en komen vast een keer terug.
  Liefs, Robin en Annemarie

 2. Hoi Marjan,

  Heerlijk om te zien. Ook de herinnering aan dat wij daar ook eens geweest zijn.
  We zouden graag nog eens komen.
  Dank voor de prachtige foto’s.
  Veel liefs.

 3. Kalimera Marjan,

  Heerlijk. Bedankt voor de schitterende foto’s.
  Wij zijn net op Terschelling geweest.

  Lieve groetjes,
  Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MArjaaNi