MArjaaNi

Aanbod

Yoga, Qi Gong, Thai Yoga Massage | Wandelen | MArjaaNi @ The Gambia | Coaching | Yoga Mala's en meer...

Wandelen

Samos is een klein maar veelzijdig Grieks eiland. Het is één van de meest ongerepte en onbedorven vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee.

In mei kun je tijdens schitterende wandelingen volop genieten van de natuur en de rust. De temperatuur is dan aangenaam, er zijn veel bloeiende planten en het eiland is groen. De afwisseling tussen zee, bergen en bos maken Samos tot een aantrekkelijk vakantie eiland.

Vooral de Nachtegalenvallei is een walhalla voor wandelaars. Met een beetje geluk kun je hier voor het ochtendgloren de nachtegaal horen zingen.

De Nachtegalenvallei ligt aan de noordzijde van Samos. Vanuit het dorp Agios Konstantinos wandel je zo het groene heuvel- en bergachtige achterland in. De wandelingen van MArjaaNi gaan door unieke landschappen en langs koude bergstroompjes met kristalhelder water. Ze gaan ook door gapende bergkloven, langs prachtige boomgaarden en hellingen met wijnranken. Onderweg word je getrakteerd op de meest schitterende uitzichten. In de kleine bergdorpen gaat men langs kloosters en kerkjes.

In de authentieke Griekse dorpjes Vourliotes, Manolates, Stavrinides of Ambelos kan men bij één van de gastvrije tavernes terecht voor een heerlijke salade, een verse jus d’orange of een uitgebreidere maaltijd.
Hier wandelen in het voorjaar is echt genieten.

MArjaaNi werkt als wandelgids en yoga-instructeur voor Frosch Sportreisen, een Duitse organistie gericht op sportieve vakanties. Neem eens een kijkje op hun website.

Daarnaast organiseert MArjaaNi in de zomermaanden (van eind juni tot eind augustus) elke week een wandeling. De ene week gaat het naar het bergdorp Vourliotes, de andere week naar het kunstenaarsdorp Manolates. Neem contact met haar op voor meer informatie.

MArjaaNi