MArjaaNi

Blog

Verjaardags- c.q. afscheidsfeestje

Afgelopen weekend hield ik mijn verjaardags- c.q. afscheidsfeestje. Dit werd gehouden in het clubgebouw van kruisboogschietvereniging Apollo ’71, waarvan ik 2,5 jaar lid ben geweest. De genodigden hebben met veel plezier en inzet (soms bij het fanatieke af) kennis kunnen maken met deze mooie sport. Dit natuurlijk alles onder de inspirerende leiding van de schutters van Apollo. Ook de catering werd prima verzorgd. Kortom, een erg leuke en gezellige middag met zijn allen. Ik wil dan ook iedereen bedanken voor de aanwezigheid, de gezelligheid, de enveloppen met inhoud (komt goed van pas) en de mooie woorden, zowel gesproken als geschreven, die me  soms tot tranen roerden. Heel erg bedankt! Ik zal het niet vergeten.

Hieronder nog wat impressies in beeld van deze middag:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MArjaaNi