MArjaaNi

Blog

Thuis op Samos

De laatste keer dat ik schreef voor dit blog, kondigde ik aan drie weken in de “toeristen-stand” te zullen staan. Het waren drie  intensieve, maar erg gezellige weken waar ik ontzettend van heb genoten. En we hebben dolfijnen gezien!

Logisch dat na drie van zulke weken, het wel even lastig was om mijn eigen ritme weer op te pakken. Maar het is gelukt  en ik heb de afgelopen weken hard gewerkt aan een nieuw project hier op Samos: de NATURE, BODY and SOUL inspiratieweken.

Tijdens deze weken op een prachtige lokatie in de Nachtegalenvallei ervaar je hoe je door mindfulness, yoga en qi gong totaal anders in het leven kunt gaan staan. Door in deze week volledige aandacht aan je lichaam en geest te geven, kun je meer ontspanning in je lijf voelen, geestelijk verbinding maken  met je eigen kern en keuzes maken voor een leven dat helemaal bij jou past. 

Op een schitterende plek met uitzicht op de Egeïsche Zee is er naast het inhoudelijke deel van het verblijf volop tijd om te genieten van de natuur, strand, de Griekse keuken, rust, creativiteit en stilte.

Binnenkort zal ik de brochure van deze inspiratieweken op deze blog publiceren.

Voor nu ben ik bezig met mijn vertrek morgen  naar Nederland. Ik zal tot 6 december daar zijn voor het regelen van een aantal praktische zaken. Wat het weer betreft, blijft ik liever op Samos: ik heb vanmiddag nog gewoon in de zee gezwommen! Maar ik verheug me natuurlijk op het weerzien met familie en vrienden.

Misschien tot dan!

6 comments

 1. Hoi Marjan,

  leuk om even weer een bericht te lezen. Een goede reis, ik hoop je te ontmoeten als je in Hoogezand bent. Ik merk dat ik inmiddels wel een beetje ben aangestoken door je enthousiasme voor Samos. Het lijkt me leuk om je folder te lezen over je nieuwe project en het lijkt me heel mooi om zoiets te doen. Nu maar sparen………

  Hartelijke groeten

  Eva

 2. Dank je voor je verhaal, filmpje en mooie foto’s !! Ik vind het voor mijzelf, ook al zien we elkaar waarschijnlijk niet, een fijn idee dat je weer even in Nederland bent. Ben erg benieuwd naar je nieuwe project met de pakkende titel !!! Veel liefs, Lies.

 3. Hallo Marjan,

  Nu nog in zee zwemmen. daar lijkt mij ook wel wat. Als ik nu naar buiten ga kan ik ook wel zwemmen , het regent giganties . Super zoals jij bezig bent . Top . Heb je het gedoe met de zwarte piet ook mee gekregen . dit jaar zijn ze er nog. Tot horens/ziens.
  Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MArjaaNi