MArjaaNi

Blog

Onderweg naar Samos

Velen van jullie zijn in gedachten of via sms en whats app de afgelopen dagen met me meegereden: bedankt voor alle lieve en bemoedigende woorden. Dat doet me goed.

De reis verloopt voorspoedig, alhoewel  woensdag een toch zeer vermoeiende dag was. Vooral omdat bleek dat mijn Tomtom de wegen in Europa niet op een goede manier weergeeft en ik dus 150 km te veel heb gereden. Donderdag heb ik de Tomtom maar onderin de koffer gestopt en ben ik verder gereden met behulp van de papieren kaart. Werkt wel net zo prettig. Die dag was het dan ook een veel meer ontspannen rijden.

En vrijdagochtend ging ik al op de boot naar Noord-Griekenland. En vandaag (zaterdag) ben ik begonnen aan mijn mini-vakantie. Ik heb een prachtige tocht gemaakt door een  bergachtig gebied (voor de Saxo geen enkel probleem, zelfs niet met zoveel gewicht!) met veel bossen en ook hier besneeuwde bergtoppen. En het is zomer: zo’n 25 graden en volop zon. Onderweg krijg ik doorlopend bedwelmende geuren van kruiden en bloemen in mijn neus. Heerlijk.

Hieronder een aantal foto’s van de afgelopen dagen. De Saxo heeft een hoofdrol, maar dat mag ook wel. Samos, here we come!

8 comments

  1. Hoi Marjan,
    Goed om te lezen dat de reis tot nu toe eigenlijk gladjes verloopt……
    Hele mooie foto’s van onderweg en ik sluit mij geheel aan bij bovenstaande reacties (behalve ik ben niet verkouden) …………….het is leeg in Assen.

    Arnold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MArjaaNi