MArjaaNi

Blog

Gelukt! Het huis leeg en de auto volgepakt. Klaar voor de reis.

De afgelopen twee dagen zijn de laatste spullen uit huis gehaald: wat spullen in opslag, wat spullen naar de stort en de rest in de auto. Dat was nog even puzzelen, maar het is gelukt. Een goede voorbereiding was ook hierbij het halve werk: ik had namelijk de auto opgemeten en al in de woonkamer mijn spullen “virtueel” in de auto gezet. Zie onderstaande foto:

P1010147 En het paste allemaal! En het mooie is dat ik  tijdens het rijden nauwelijks merk, dat dit alles in de auto zit. Wat een “power-auto”, zeg.

Morgen om 7.00 uur vertrek ik. Met wat proviand en de CD met muziek van  “power-vrouwen” op volle sterkte.  De eerste dag zal ik tot onder München rijden, ongeveer 950 km en de tweede dag 750 km tot Ancona in Italië. Daar stap ik vrijdag op de boot en dan is het relaxen.

Zaterdagochtend kom ik aan in Noord-Griekenland (Igoumenitsa). Daar ga ik een paar dagen vakantie vieren: rustig rondrijden en enkele mooie trekpleisters bezoeken. Maandagavond stap ik op de boot naar Samos. Daar zal ik de volgende  ochtend op Koninginnedag om 9.00 uur aankomen. En dat zal mijn WOW-moment zijn!

9 comments

 1. Marjan, een hele goeie reis en een mooie toekomst op Samos.
  Ik ben erg benieuwd naar je ervaringen.
  Heel veel succes.
  Groetjes Riet

 2. Velen praten erover, weinigen ondernemen werkelijk die onbekende reis. Chapeau, mijn gedachtes vliegen af en toe met je mee langs je eindeloze Alleingang. Wees dapper! Jan

  There is a tide in the affairs of men.
  Which, taken at the flood, leads on to fortune;
  Omitted, all the voyage of their life
  Is bound in shallows and in miseries.
  On such a full sea are we now afloat,
  And we must take the current when it serves,
  Or lose our ventures

  Shakespeare, Julius Caesar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MArjaaNi