MArjaaNi

Blog

En daar is ‘ie dan: de scooter!

Het heeft toch nog  iets langer geduurd dan gedacht, maar vanavond heb ik mijn scooter op kunnen halen.Het bleek namelijk dat er nog keuringspapieren bij hoorden en dat was mijn scootermannetje even vergeten. Gelukkig is het nu helemaal voor elkaar, gekeurd en al! Alleen de claxon doet het niet, dus ik moet nog even terug. Want een claxon heb je hier wel nodig!

Vandaag heb ik ook nog een erg leuk huisje bekeken, net iets voor mij. Alleen, het is niet gemeubileerd. Dus daar moet ik nog even goed over nadenken, want dat betekent extra kosten. Ik houd jullie op de hoogte.

Elke ochtend begin ik nu met yoga of tai chi/qi gong op lokatie. En alhoewel ik nog maar weinig mensen heb gehad  die me gezelschap hielden, is het fantastisch om te doen. Ik geniet er elke keer weer van en begin de dag zo op een  rustige en ontspannen manier. Echt een aanrader!

 

 

11 comments

    1. Hey Lies, het is gewoon een 2e handsje, hoor. De kleur was toeval (maar wel mooi). Hij is ook al hier en daar beschadigd, maar dat mag de pret niet drukken.

  1. Wat een blits scootertje! Beetje spacy/alien zelfs als je ‘m zo van voren bekijkt… 🙂 En inderdaad gewoon rijden als de gemiddelde Griek, dus roekeloos en van God met mij…
    Je klinkt behoorlijk positief in je berichtgeving, Marjan en da’s fijn om te lezen!

    Groetjes,
    Gert-Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MArjaaNi