MArjaaNi

Blog

Een baan op het surfcentrum in Kokkari !

Even kort: ik heb een (zomer-)baan!

Sinds een paar weken werk ik op het Surf & Bike Centrum in Kokkari. Het is een baan voor de zomermaanden. Elke dag werk ik van 11.00 tot 19.00 uur (of langer) op het kantoor en in de kantine. Het seizoen is daar nu echt losgebarsten, dus het is soms flink aanpoten. Maar de sfeer is goed en het is erg leuk om steeds weer nieuwe mensen te ontmoeten.

Bovendien geef ik er ook  yoga- en qi gong lessen. De eigenaar is tevreden en wil dat ik  volgend jaar ook voor hem kom werken. En omdat het een baan is van half juni tot half september, kan ik nog in het voor- en naseizoen mijn eigen Inspiratieweken blijven organiseren. Helemaal ideaal, dus!

Ik ben er in elk geval erg blij mee.

 

 

9 comments

 1. Lieve Marjan, wat een geweldig nieuws !!! Zo heb je zekerheid en ook nog je eigen inspiratie en wensen. Heerlijk !! ik hoop dat je een fantastische zomer hebt !! Liefs, Lies.

 2. Marjan, ieder keer vind ik het weer fijn om te horen hoe het met je gaat. Ik heb fijne herinneringen aan de wandelingen samen met op op het mooie eiland.
  Wie weet treffen we elkaar nog eens.
  Fijn dat je steeds meer mogelijkheden krijgt om je ideaal te verwezenlijken.
  Heel veel succes voor de toekomst.

  Groetjes
  Riet

  1. Bedankt Riet. Leuk om van je te horen. Ook ik heb goede herinneringen aan onze wandelingen op Samos. Wie had toen kunnen bedenken dat het mijn thuis zou worden…!?
   Groetjes

 3. Hallo Marjan,
  Ik weet niet of je me nog kent?(samen gewandeld op Samos) Ik krijg altijd
  van Riet de berichten doorgestuurd van Jou. Ik vind het heel leuk hoe jij een leven
  hebt op gebouwd op Samos, en dat je het er zo naar je zin hebt. Ik vind het ook een
  prachtig eiland. Fijn dat je nu werk hebt, en het kunt combineren met je inspiratieweken
  Marjan geniet van je leven en veel geluk gewenst
  groetjes Mientje van Dijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MArjaaNi