MArjaaNi

Blog

WOW. Ik ben er: thuis op Samos

Even een kort bericht van mij: ik ben vanavond gearriveerd op Samos. Het was werkelijk een heel groot WOW-moment en zo maf om met mijn eigen auto hier rond te rijden. Ben meteen even bij de supermarkt langsgeweest, alles erg vertrouwd. En nu zit ik al achter mijn laptop in mijn huisje. Nou ja, tijdelijk huisje dan, maar daar zal ik binnenkort meer over vertellen.

Voor nu dus alleen even dit: ik ben goed en veilig thuisgekomen!

9 comments

 1. Hoi Marjan,

  Het echte WOW moment, waar je zo naar uitgekeken hebt, heb je nu echt beleefd.
  Heel fijn voor je dat je een gevoel van “thuiskomen” hebt.
  Geniet!!!!!

  Het is heel leuk om zo te mogen meegenieten van je belevenissen.

  Groetjes Eva

 2. Ha Marian,

  Fijn dat je goed bent aangekomen! En dat je je er direct weer thuis voelt. Veel succes; ik zal je volgen.

  groet, Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MArjaaNi