MArjaaNi

Blog

Vakantie op Samos

De afgelopen week heb ik samen met Paul vakantie gevierd op Samos. We zijn een paar dagen met de scooter op pad geweest, hebben kloosters bekeken, genoten van de prachtige vergezichten, een fantastische wandeling gemaakt, op het strand gelegen, lekker bij verschillende tavernes gegeten etc. etc. Zie de foto’s hieronder.

Gisteren heb ik Paul weer naar het vliegveld gebracht en toen was het ineens wel heel erg stil.

Inmiddels heb ik mijn ritme weer opgepakt en maak ik concrete plannen voor de komende tijd. Per 1 juni start ik met mijn yoga en tai chi/qi gong lessen. Het toerisme begint dan pas echt op gang te komen, en ik ben erg benieuwd hoe het gaat lopen. Daarnaast heb ik vanuit Nederland  een definitieve aanmelding ontvangen voor een mindfulness-training op 1 en 5 juni. Erg leuk! En ik heb nu een redelijke voorraad aan sieraden (van gesmolten glas) gereed voor de verkoop.

Woensdag werd ik door de politie gebeld dat mijn Green Card voor me klaarlag. Wat een service! En daardoor kan ik nu een scooter kopen. Maandagochtend vindt de overschrijving plaats.

Het huis met de bescheiden tuin van 4000 m2 is het niet geworden. Het was een prachtig huis( groot, ruim, alles nieuw), maar het stond erg afgelegen midden in een olijfboomgaard. Ik kreeg er een opgesloten gevoel van. Dus ik zoek rustig verder. Er staat genoeg te huur, dus dat moet lukken voor 12 juli.

En er stond afgelopen donderdag een beetje veel wind op Samos. Zie filmpje.

 

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MArjaaNi