MArjaaNi

Over MArjaaNi

   

MArjaaNi is de bedrijfsnaam van Marjan Niemeijer (Sappemeer, 1963). Zij is afgestudeerd als Ontwikkelingspsychologe aan de RijksUniversiteit te Groningen (1989).
Zij heeft o.a. trainingen en cursussen verzorgd op het gebied van communicatie, veiligheid en kwaliteit. Daarnaast heeft ze als begeleider gewerkt, zowel binnen de verstandelijke gehandicaptenzorg als binnen de geestelijke gezondheidszorg.

Op maandag 29 augustus 2011 ‘s ochtends om 8.50 uur veranderde echter haar leven. Op dat moment liep ze tijdens haar vakantie op Samos over straat en opeens wist ze:
“ik wil hier niet meer op vakantie, ik wil hier gewoon ZIJN”.
Vanaf dat moment heeft haar leven in het teken gestaan van het zoeken naar een manier om het wonen en werken op Samos mogelijk te maken.

Ze maakte kennis met coaching via e-mail en werd gegrepen door de methode Mindful Analysis. Momenteel werkt zij online volgens deze methodiek. Zij richt zich hierbij op zowel persoonlijke als werkgerelateerde vraagstukken.
Daarnaast heeft ze haar passie gevonden in yoga, qi gong en mindfulness. Het vertrouwen en de rust die ze hierin vindt, wil ze graag met anderen delen.

Marjan is een gecertificeerd Qi Gong- en Hatha yoga-instructeur en ervaringsdeskundige op het gebied van hooggevoeligheid en burnout.

Wandelen in de bergen en bossen van Samos geeft haar een gevoel van eenheid en verbondenheid met alles wat is.

Glas-in-lood en Tiffany zijn al jarenlang een hobby van haar. Het (zon-)licht van Griekenland geven de gekleurde glasvoorwerpen een bijna magische uitstraling.

Vanaf mei 2013 woont en werkt Marjan op Samos.

Sommige mensen vragen zich af waar de naam MArjaaNi vandaan komt. Het is niet meer dan een mix van Mindful Analysis met haar voor- en achternaam. Daarnaast heeft het een oosterse klank. Maar het plezier en de energie in dit filmfragment gaf de doorslag. Want ook dat is MArjaaNi!

Mijn persoonlijk kompas

Ik ga voor ontwikkeling en groei, zowel van mezelf als van anderen.
Mijn doel is om mensen te inspireren een leven te leiden dat helemaal bij hen past. Mijn persoonlijke ontwikkeling en groei gebruik ik hierbij als voorbeeld. Dat doe ik vol enthousiasme en positiviteit. Ik heb een heilig vertrouwen in de innerlijke kracht van de mens, opdat deze de verandering in zichzelf kan waarmaken.
Als ik in dit transformatie-proces een ondersteunende, inspirerende rol kan spelen, geeft me dat grote voldoening.

Ben jij iemand, die:

-kiest voor persoonlijke groei,
-naar zichzelf kan en durft te kijken,
-zelf de verandering wil zijn,
-belemmerende gedachten en emoties onder ogen durft te zien, én
-openstaat voor nieuw in te slagen wegen,

dan werk ik graag met jou samen om te onderzoeken hoe jij kunt gaan vertrouwen op je innerlijke kracht.

Met o.a. als resultaat dat je:

-eigen keuzes kunt maken,
-beweegt in vrijheid,
-meer ontspannen in het leven staat,
-je niet meer zo laat meeslepen door gedachten en emoties,
-steviger in je schoenen staat,
-meer zelfvertrouwen hebt,
-meer bij jezelf kunt blijven,
-een leven leidt dat bij jou past, en
-beter met eventuele angsten om kunt gaan.

Meld je nu aan voor een NATURE, BODY en SOUL Inspiratieweek of een Mindful Analysis-traject!