MArjaaNi

Blog

Bericht van Samos

Voor deze keer even een kort bericht van Samos. Ik heb naar aanleiding van mijn vorige blog over de weg naar Samos/de weg naar binnen, veel reacties gehad.

Velen waren  door mijn verhaal geraakt of waren ontroerd. Sommigen hebben het uitgeprint of hebben het doorgestuurd naar anderen.

Dit was voor mij een onbedoeld effect. Ik moest gewoon mijn verhaal opschrijven. Maar ik  ben  blij en dankbaar dat ik daardoor misschien ook anderen (een beetje) op weg heb kunnen helpen.

Ik wil iedereen bedanken voor de lieve en hartverwarmende reacties. Het heeft me goed gedaan.

De komende drie weken ga ik in de “toeristen-stand”. Morgen zal ik Paul van het vliegveld halen (hij heeft gelukkig zijn open-hart-operatie goed doorstaan) en volgende week komen Gea en  Fred, mijn zus en zwager. Dan kan ik hen eindelijk laten zien hoe ik woon en hoe ik mijn leven hier op “mijn” Samos heb opgebouwd. Ik heb er zin!!

 

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MArjaaNi